Izobraževanja

Zavedamo se, da je znanje je dandanes naša največja vrednota, zato pripravljamo zanimiva predavanja za različne ciljne skupine. Če vas zanima katero od spodaj navedenih predavanj, lahko za več informacij pišete na e-naslov narocila@eappz.eu.

Predavanje: Iskanje informacij na internetu

V času našega šolanja se naučimo osnov za kasnejše delo, vendar neformalna izobrazba danes postaja vse bolj pomembna, saj se moramo neprestano izobraževati. Ena od ključnih sposobnosti je učinkovito iskanje informacij. Na predavanju bomo ugotovili, zakaj informacije iščemo, se naučili kje iskati določene informacije, ki so za nas relevantne, in kako napredno iskati na iskalnikih Najdi.si ter Google.

Predavanje: Napredna uporaba Gmaila

Spletni vmesnik Gmail-a je po večletnem razvoju postal zelo napreden. V tem predavanju se bomo naučili učinkovitega razvrščanja e-pošte, ter uporabe naprednih funkcionalnosti Gmail-a, ki vam bodo koristile pri učinkovitejšem in hitrejšem obdelovanju vaše e-pošte.

Predavanje: Pasti interneta

Internet je zelo uporaben medij, na katerem se izobražujemo, družimo, prodajamo ipd., vendar pa ima tudi pasti, ki lahko uničijo naš ugled, izpraznijo našo denarnico, ali kaj tretjega. Na tem predavanju bomo spoznali nekaj najpogostejših pasti interneta, v katere se lahko ujamete, če ste nepozorni med brskanjem po internetu, in se tudi naučili, kako se jim izognemo.

Predavanje: Bonton na internetu

Dandanes se preko interneta in e-pošte sklene veliko poslov, vendar pa je pri tem potrebno upoštevati tudi nekaj pravil spletnega bontona, ki vodijo k uspešni komunikaciji z vašimi poslovnimi partnerji.

Predavanje: Osnove pravopisa v poslovnem svetu

Prvi vtis je zelo pomemben pri pridobivanju nove stranke, zraven spada tudi oblika in slovnično pravilno napisano besedilo, zato smo za vas pripravili predavanje, v katerem se bomo naučili osnov slovenskega pravopisa in slovnice.

Predavanje: Osnove HTML-ja za urejanje spletne strani

Zaradi zmanjšanja stroškov in lažje komunikacije večino predstavitvenih spletnih strani urejajo zaposleni v podjetju, vendar pa je včasih potrebno vstaviti tudi kakšno tabelo oz. kakšno drugo napredno strukturo, kjer je potrebno uporabiti naprednejše HTML urejanje. Naučili se bomo osnov urejanja besedila s HTML-jem, ter jih tudi malce nadgradili z naprednejšimi strukturami.