Izdelava spletnih strani

Prisotnost na spletu je v današnjemu času zelo pomembna, še pomembnejša pa je postala s prihodom krize evra, v kateri smo trenutno, saj lahko dobro izdelana spletna stran vodi k uspehu podjetja. Pri izdelavi spletne strani je namreč pomembno, da se pred začetkom razvoja nameni čas načrtovanju in se nato spletno stran tudi kakovostno izvede, saj bo tako prihodnje nadgrajevanje enostavno in hitro.

Predstavitvene spletne strani

Spletna predstavitev podjetja je dobra investicija za vsako podjetje, z njo se lahko predstavite svojim potencialnim strankam in si tako povečate prodajo, vendar pa je pri tem pomembno, da je stran optimizirana za spletne iskalnike, da se na njej izdelek ali storitev potencialni stranki predstavi nazorno in zanimivo, ter da se v svojo korist čim bolje izrabi prodajni moment.

Spletne aplikacije

Imate specifičen problem, ki ga še nihče ni rešil, ali pa mogoče samo slabo načrtovan program, v katerem vam enostavne stvari vzamejo ogromno časa? Rešitev je izdelava spletne aplikacije po meri, ki poteka v fazah:

  1. faza: usklajevanje glede specifikacij aplikacije
  2. faza: skiciranje spletne aplikacije z žičnatimi modeli in načrtovanje uporabniške izkušnje, načrtovanje podatkovne baze
  3. faza: izdelava spletne aplikacije in sprotno usklajevanje z naročnikom
  4. faza: testiranje spletne aplikacije, odpravljanje napak, ter piljenje funkcionalnosti
  5. faza: vzdrževanje aplikacije

Izdelava po fazah in sprotno usklajevanje omogočata, da je spletna aplikacija prilagojena vašim potrebam, saj lahko le tako zagotovimo, da bo aplikacija služila svojemu namenu.