Domenski e-naslovi in ostale Google Apps storitve

Prvi vtis je pri sklepanju posla zelo pomemben, zato vam ponujamo ureditev domenskih e-naslovov, ki dodajo vtis profesionalnosti podjetja, ter hkrati poenostavijo delo z elektronsko pošto, saj lahko ustvarite skupinske e-naslove, npr. narocila@imepodjetja.si za katerega nastavite, da pošto poslano na ta naslov prejme direktor in vodja nabave. Tako elektronska pošta vedno pride samo do ljudi, ki jo dejansko rabijo prebrati in prihrani dragocen čas drugim zaposlenim, saj ne rabijo brskati čez cel kup njim nezanimive e-pošte. Celoten sistem e-pošte, ki ga ponujamo, temelji na Google Apps, kar pomeni, da je uporabniški vmesnik že večini ljudi znan iz Gmaila. Poleg tega pa je v paketu, ki ga dobite še veliko ostalih storitev, ki vam prav tako olajšajo poslovanje.

Google Mail

Nekaj osnovnih dejstev o elektronski pošti je navedenih že v prejšnjem odstavku, pa vendar ponuja še veliko več, kot paket elektronske pošte, ki ga ponuja konkurenca.

Google je znan po svojem naprednem iskanju in prav to lahko lahko uporabljate tudi za iskanje po vaši e-pošti, poštni predal je velik skoraj 10 GB, kar pomeni, da se vaš poštni predal zelo dolgo ne bo napolnil in ko se napolni lahko zelo poceni zakupite še dodaten prostor.

Google Mail ima zelo napreden filter nezaželjene pošte, kar pomeni, da ne boste izgubljali časa z razvrščanjem uporabne in neuporabne e-pošte. Omogoča tudi, da si nastavite svoje filtre, ki vam razvrstijo pošto v različne “mape”, in še veliko drugih stvari.

Google Mail vam ponuja tudi različne načine dostopa do e-pošte. Če ste nostalgični lahko dostopate do nje preko POP3 ali IMAP strežnika v vašem najljubšem programu za branje e-pošte npr. Microsoft Outlook. V kolikor pa želite biti bolj mobilni, je pa tukaj spletni vmesnik, ki je priporočljiv način branja pošte, saj imate tako dostop do e-pošte v službi, doma, na službenem potovanju oz. pravzaprav vsepovsod, kjer najdete povezavo z internetom. Če želite biti še bolj mobilni se lahko poslužite podpore za Gmail, ki je del Android naprav; te naprave so dandanes zelo priljubljene na trgu.

Google Calendar

Googlov koledar vam omogoča lažjo organizacijo svojega časa. Sklic sestanka še nikoli ni bil lažji: ustvarite dogodek, na katerega povabite udeležence in jih hkrati poprosite, da potrdijo udeležbo. Dogodke na koledarju lahko tudi delite z ostalimi, ki uporabljajo Google Calendar in tako omogočite lažje usklajevanje za sestanke, saj bodo lahko že v naprej preverili, kdaj imate prost termin za sestanek.

Google Drive

Spletni vmesnik vam omogoča ustvarjanje novih dokumentov, preglednic, predstavitev, itd. Na vašem računalniku si lahko s tem programom ustvarite mapo, ki se sinhronizira z Googlovim strežnikom in ostalimi klienti. Prednost tega programa je, da lahko določite, kdo lahko vidi in ureja datoteke, pri vsaki datoteki pa si lahko ogledate tudi zgodovino urejanja. Google Drive vam za hranjenje datotek brezplačno ponuja 5 GB prostora. Če bi potrebovali več prostora, ga lahko dokupite po ugodnih cenah.

Ostale storitve

Google ponuja še veliko ostalih storitev, ki jih neprenehoma izboljšujejo in se trudijo, da bi bile uporabnikom čim bolj prijazne. Verjamemo, da vam bodo te storitve prišle zelo prav in vam ne bo žal časa namenjenega učenju uporabi teh storitev, saj se vam bo to bogato obrestovalo.

Cena vzpostavitve celotnega paketa je samo 250 €.

* Zgornji paket podpira do 10 uporabnikov, v kolikor uporabnikov več se cena poviša.
* Cene ne vključujejo DDV-ja.